Eurolliga

Del cinc ideal cap a can Barça

Bàsquet. ACB. Davies parla clar del seu nou equip: “S’està fent una plantilla per guanyar tots els títols”

5

ideal

Calathes, Sloukas, Clyburn, Vesely i Davies

El nord-americà Brandon Davies va ser presentar ahir al Palau Blaugrana com a nou jugador del Barça. El pivot va passar abans la revisió mèdica. L’exjugador del Zalgiris Kaunas va parlar primer de qui serà el seu nou tècnic: “M’agrada que Pesic sigui exigent, soc un jugador fàcil d’entrenar i que vinc perquè vull continuar creixent.” El nou fitxatge blaugrana va reconèixer que no havia intercanviat impressions amb el seu nou equip: “No he parlat amb Pesic però ja m’ho va transmetre el director esportiu. Intentaré ser la millor versió de mi mateix, perquè puc fer moltes coses per l’equip; confio en ell, només em fixo a millorar. Els premis o guardons que arribin, benvinguts seran, però només vull estar entre els millors d’Europa.” També va explicar la relació que té amb Jasikevicius, el seu tècnic en el Zalgiris, i el que li va dir el lituà: “Tinc una relació molt bona amb Jasikevicius; ell m’ha parlat dels seus moments màgics, i ha estat important en la decisió de venir.” Davies és ambiciós amb el projecte que està fent el Barça: “Tothom veu que estem creant un equip per lluitar pels títols, perquè la plantilla que s’està fent és de molta qualitat. Sé que l’ACB té un nivell alt.” Finalment el director esportiu del Barça, Nacho Rodríguez, ha donat a entendre que Pustovyi es quedarà: “Davies és un jugador que estàvem seguint feia temps i es pot complementar molt bé amb l’Ante Tomic i l’Artem Pustovyi.” Brandon Davies lluirà el dorsal 0, el mateix que portava en el Zalgiris. Ara les presentacions queden congelades fins la setmana vinent, quan serà el moment d’Àlex Abrines, la renovació d’Heurtel i després es farà públic el fitxatge de la gran estrella montenegrina Nikola Mirotic.

Aterrat d’Uganda

El jugador, que va obtenir el passaport ugandès, ha estat fent amistosos amb la seva selecció abans de venir cap a Barcelona.

LES PERLES

Estan fent un equip per lluitar pels títols, perquè la plantilla que s’està fent és de molta qualitat
Brandon Davies
Davies el seguíem des de feia temps i ha fet un gran curs; complementa molt bé el joc interior amb Tomic i Pustovyi
Nacho Rodríguez

Hanga amplia contracte fins al 2023

El Barça no només està fent moviments en el capítol de fitxatges, sinó que, a banda de la renovació d’Heurtel i Claver, ha ampliat el contracte tres temporades més a Adam Hanga, amb qui acabava el vincle el pròxim 30 de juny del 2020. Segons va avançar el periodista Chema de Lucas, l’hongarès ha eixamplat el seu contracte tres temporades més com a blaugrana. El projecte del Barça continua mantenint peces del curs passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)