Europeu

Espanya es planta a la final (66-71)

Europeu femení. Ha eliminat a l’amfitriona Sèrbia i s’assegura una nova medalla

La selecció espanyola, amb sis catalanes a la plantilla, s’ha classificat per la final de l’Europeu després d’eliminar a semifinals a l’amfitriona Sèrbia en un partit d’infart amb 10 mil espectadors a les graderies (66-71). El paper de les catalanes ha estat decisiu amb la tripleta Domínguez (10 punts), Xargay (10) i Cruz (15) determinant. Demà jugarà contra França (20.30 h) la gran final però ja s’ha assegurat una nova medalla, cosa que passa des del 2012.

El matx ha començat amb l’equip de Lucas Mondelo per davant gràcies a l’encert de Xargay amb dos triples i una Sílvia Domínguez espectacular amb vuit punts seguits (21-11 màxima). Espanya s’ha mantingut per davant fins el descans (37-30). Al segon temps el domini espanyol ha estat fins a cinc minut pel final quan ha despertat Sèrbia per posar-se per davant amb un triple de Butulija (62-64). Però la veterania de les jugadores espanyoles ha servit per empatar el matx (64-64) i en un final igualat les sèrbies s’han vist ofegades per la bona defensa espanyola. A falta de 30 segons Sèrbia ha fallat el tir per empatar el matx (68-66) i Sílvia Domínguez ha rebut la falta. La montgatina no ha perdonat des de la línia de tir lliure (70-66).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)