FEB

Gerard Sevillano, nou reforç per al Bàsquet Girona

Bàsquet. L’aler badaloní (25 anys, 1m96) ha jugat les últimes temporades en el Marín Peixe Galego, de la LEB Plata

Gerard Sevillano (Badalona, 1994, 1m96) és el tercer membre de la plantilla del sènior per la temporada 2019/2020. El club ocupa la posició d’aler amb una peça que ha rendit a les files de l’ascendit Marín Ence Peixe Galego (LEB Plata).

La trajectòria de Sevillano en categoria sènior acumula experiències a LEB Or, LEB Plata i, en menor mesura, EBA. La temporada 2012/13 va començar a les files del Força Lleida Club Esportiu debutant a LEB Or i, un any després, va seguir fent camí al Club Bàsquet Pardinyes a EBA. Tot seguit tornaria a Lleida durant tres temporades consecutives a Leb Or.

Una lesió aturaria la seva progressió el curs 2017/18, només disputant vuit partits entre EBA (Marín Ence Peixe Galego) i LEB Plata (Xuventude B. Campados). Una temporada després tornaria al recent ascendit Marín Ence Peixe Galego per consolidar-se com un jugador referencial en la seva posició. Sevillano va ser un dels millors nacionals de la LEB Plata de la temporada passada amb aportacions claus que van ser molt importants per l’equip que va ascendir.

El badaloní té tir exterior i destaca com a rebotejador i lector tàctic quan no té la pilota. També té un bon u contra u a la pintura. El nou jugador del sènior arriba després del fitxatge d’Albert Sàbat i la renovació de Sergi Costa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)