Eurolliga

L’Avenida, fora de l’Eurolliga

Bàsquet. La FIBA anuncia els equips classificats per rànquing per a la principal competició continental i només n’inclou un de la federació espanyola, l’Spar Citylift Girona, l’actual campió de lliga

La FIBA ha comunicat la llista oficial d’equips que disputaran l’Eurolliga 2019-20 i la principal sorpresa és l’absència del Perfumerías Avenida, que ara mateix es veu abocat a jugar l’Eurocup, tot i que havia sol·licitat jugar la màxima competició. El rànquing FIBA, que comptabilitza els resultats de tots els equips les últimes tres temporades, dona només una plaça a la federació espanyola i aquesta ha anat a parar, lògicament, per al campió, l’Spar Citylift Girona.

Les gironines passen directament a la fase de grups on també hi seran l’UMMC Ekaterinburg (Rússia), el Fenerbahçe (Turquia), l’Asvel Lió (França), el Sopron (Polònia), l’USK Praga (República Txeca), l’Schio (Itàlia), el Riga (Letònia), el Castors (Bèlgica), el Dynamo Kursk (Rússia), el Cukurova (Turquia), el Bourges (França) i el Nadezhda (Rússia). Els sis equips que buscaran la classificació per a la fase de grups són el Botas (Turquia), el BLMA (França), l’Aluinvent (Hongria), el Gdynia (Polònia). el Venècia (Itàlia) i l’Olympiacòs (Grècia). El sorteig es farà el proper 23 de juliol.

A Salamanca, tot i aquesta primera llista que no els inclou a l’Eurolliga, no llancen la tovallola i confien amb alguna renúncia d’última hora que els permeti jugar una competició que va guanyar la temporada 2010/11 i en la qual sempre ha aspirat a estar entre les millors, tot i que en els últims anys el domini ha estat dels grans clubs de l’Europa de l’est.

El Cadí, a l’Eurocup

La llista d’equips que jugaran la segona competició inclou, a banda de l’Avenida i el Gernika basc, el Cadí i el València. Les de la Seu s’estrenaran en una competició europea i formaran part de la Conferència 2 amb tres equips de França, quatre d’Hongria, tres de Bèlgica, dos d’Alemanya i el campió de Portugal i el de Suïssa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)