FCBQ

La Lliga serà a Badalona del 9 a l’11 de setembre

FCBQ. En categoria femenina el Cadí i l’Spar Citylift Girona jugaran la final a La Seu d’Urgell

El Palau Olímpic de Badalona serà l’escenari, dilluns 9 i dimecres 11 de setembre, de la Lliga Nacional Catalana d’equips ACB. Com a la darrera temporada, la competició tindrà format de Final a Quatre (semifinals i final) amb la participació del MoraBanc Andorra, Barça, Joventut i Baxi Manresa. Aquesta 40a edició de la Lliga Catalana ACB arrencarà dilluns 9 de setembre amb la disputa de les semifinals que, després del sorteig realitzat aquest dijous 18 de juliol amb la presència de representats dels quatre equips participants, enfrontarà al vigent campió, el MoraBanc i el Baxi Manresa (19 h) i els protagonistes de l’altra semifinal seran la Penya i el Barça (21:15 h). Els guanyadors s’enfrontaran a la Final que tindrà lloc dimecres 11 de setembre a les 12h. Tots els partits s’emetran en directe per Esport3. A la darrera edició celebrada al setembre passat, el MoraBanc Andorra es va imposar al Barça Lassa per un 76-94 en una final disputada al Barris Nord de Lleida.

També es disputarà la 31a edició de la Lliga Catalana Femenina que comptarà amb l’Spar Citylift Girona i el Cadí La Seu i amb el Palau d’Esports de La Seu d’Urgell com a escenari. Les amfitriones seran en aquesta ocasió les jugadores del Cadí que, diumenge 15 de setembre a les 12h, s’enfrontaran a les vigent campiones de l’Spar Citylift Girona en una final que també s’emetrà en directe per Esport3. L’equip gironí és el vigent campió després de superar, a l’edició anterior disputada a Girona, al Cadí La Seu per un 89-63 i fer-se amb el seu 7è títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)