FEB

Ambició per créixer junts

Bàsquet. El Bàsquet Girona presenta una campanya d’abonats que té com a objectiu “omplir Fontajau” i arribar als 1.200 socis, gairebé el doble que la temporada passada

El Bàsquet Girona va presentar ahir a Fontajau Creixem junts, la campanya d’abonats per la temporada 2019/20. L’objectiu és aconseguir una xifra de 1.200 socis, quasi el doble dels que tenien l’any passat, quan n’eren 700.

L’acte també va servir per presentar Jordi Pons, a qui acompanyava Jordi Pujol, director general del club. Pons és el nou responsable de l’àrea social i també un dels encarregats d’assolir aquesta fita: “Som un club molt ambiciós. L’objectiu d’aquesta campanya és omplir el pavelló de Fontajau, un fet que està justificat per la bona plantilla que estem fent i perquè plantegem un punt d’entreteniment per a qui vingui al pavelló. L’equip busca seguir enganxant el territori al bàsquet col·laborant amb entitats, escoles i clubs i trobar punts comuns amb l’Uni Girona.”

Per la seva banda, Pujol va destacar que Creixem junts és una campanya enfocada amb i per a tothom. El director general va explicar-ho amb les següents paraules: “La campanya està plantejada perquè a nivell de club i de projecte tothom hi tingui un lloc. Això vol dir que l’objectiu és que en l’aspecte econòmic i més enllà d’edats estigui a l’abast de tots. Hem mirat que tothom hi entri, ja sigui mitjançant preus assequibles o buscant oferir opcions individuals o grupals.”

El procediment per donar-se d’alta es va obrir ahir i, com a novetat, es podrà fer des del web. Les tarifes individuals sense descompte aniran des dels 30 euros, en el cas dels socis de l’Uni Girona, fins als 60, les normals. Pel que fa a les grupals, el club posa a disposició ofertes de 100 euros per a parelles i de 150 per a famílies (de 4 persones o més).

El director general també ha explicat que, més enllà de moments especials durant l’any com ara les Fires de Sant Narcís o el Nadal, per exemple, l’aficionat al Bàsquet Girona té a l’abast descomptes per a socis del Girona FC, per a gent de 65 anys o més, per a treballadors d’empreses patrocinadores, per a famílies i alumnes amb qui col·labora el club i per a federats esportius.

L’equip gironí ha anunciat que els seus partits es disputaran els dissabtes a la tarda, amb l’objectiu de no perjudicar els enfrontaments de l’Uni Girona, un club que, segons assegurava Jordi Pujol, amb els seus èxits també els ajuda: “Per nosaltres, tot el que faci que es parli de bàsquet i que hi hagi èxits és positiu.”

PROTAGONISTES

La campanya està plantejada perquè a nivell de club i de projecte tothom hi tingui un lloc
Jordi Pujol
Director general
L’equip busca seguir enganxant el territori al bàsquet col·laborant amb entitats, escoles i clubs i trobar punts comuns amb l’Uni Girona
Jordi Pons
responsable de l’àrea social

La plantilla va agafant forma

Amb l’oficialització de l’arribada de Max Esteban, aler de 21 anys que prové del planter del Futbol Club Barcelona, el Bàsquet Girona continua fent la plantilla per a la temporada vinent. El club gironí, que té 4 jugadors, compta amb els fitxatges d’Albert Sàbat (Obradoiro), Gerard Sevillano (Marín PeixeGalego) i Max Esteban (Barça), a més de la renovació del base badaloní Sergi Costa. Cal recordar que l’entitat continua esperant la resposta de Jordi Trias a la proposta de renovació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)