ACB

La Penya cobrarà quan Todorovic jugui a l’ACB

Bàsquet. ACB. No ha rebut cap oferta dins el termini de jugadors amb dret de tempteig; no jugarà a la Penya i a Europa pot marxar lliure

Ahir es va acabar el termini que tenien els equips de l’ACB per fer ofertes als jugadors que estaven subjectes al dret de tempteig. La Penya estava pendent de Todorovic perquè semblava que el Baskonia i el València hi estaven interessats, però no ha rebut cap proposta i això vol dir que si mai, sigui aquest estiu o en el futur, Todorovic vol jugar a algun equip ACB haurà de passar per caixa de la Penya, que és qui en té els drets. Si marxa fora de l’ACB el Joventut no té cap dret. La prioritat del montenegrí és jugar l’Eurolliga tot i l’interès d’equips europeus i xinesos que li donen molts de diners però no li donen el plus esportiu.

Parra i Prepelic

El jove del planter, que enguany estarà al primer equip, serà sotmès avui a proves després d’acabar ahir l’europeu sub-20. D’entrada la lesió que té al turmell és important i podria estar de tres a quatre mesos de baixa. D’altra banda, aquesta setmana ha de quedar decidit el cas Prepeplic. O ve cedit o s’activen les alternatives. El Madrid ho vol decidir en les pròximes hores.

El cinquè pivot ja està fitxat

El Joventut disposarà de cinc pivots i el cinquè ja està fitxat, tot i que no es farà oficial fins que es resolgui el cas Todorovic. Carles Duran dona pistes sobre com serà: “Birgander no sabem si pot començar per la lesió que arrossega, hem de trobar un jugador que ens doni polivalència, un jugador jove que pogués llançar de tres i que ens donés activitat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)