ACB

La clàusula secreta per Prepelic

Bàsquet. ACB. El Joventut ja sap que si el Madrid el vol recuperar durant el curs ho podrà fer amb compensació; la Penya està d’acord amb la cessió perquè té una plaça d’extracomunitari lliure

El marge de decisió s’estreny i s’espera que avui ja hi hagi una decisió sobre el cas Prepelic. La novetat en la cessió és la clàusula que si el club blanc necessita durant la temporada recuperar l’eslovè ho pot fer donant un marge de dies per no deixar el club que el tingui cedit sense un referent. La Penya hi està d’acord perquè, a banda de deixar de pagar el jugador, té una plaça d’extracomunitari lliure i, per tant, ho pot compensar fitxant un nord-americà de qualitat perquè tindrà diners per fitxar-lo. D’altra banda, sembla improbable que si el Madrid anés malament o tingués problemes recuperés Prepelic i el que faria seria anar al mercat a fitxar un jugador de rendiment immediat.

Kanter anirà a Turquia?

La Penya va fitxar ahir per sorpresa Kerem Kanter, germà del jugador de l’NBA Enes, per a qui la fiscalia turca va demanar pena de presó per injuries al president Erdogan. El dubte és saber si al nou jugador de la Penya el deixaran entrar quan juguin a la pista del Darussafaka i si, d’altra banda, hi vol anar. De totamanera, l’arribada de Kanter a Badalona dona un plus ofensiu perquè el curs passat va acabar com a màxim anotador a la lliga lituana, jugant al modest Dzukija, amb 16,8 punts per partit, a més de 7,3 rebots. Es va formar a les universitats de Green Bay i Xavier, als Estats Units. Signa per un any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)