Eurolliga

L’Eurolliga, els dijous

Bàsquet. L’Spart Citylift arriba a un acord amb Esport 3 perquè els partits de la competició europea es juguin a 1/4 de 9

L’Spar Citylift ha confirmat els dies i l’horari dels partits d’Eurolliga que es jugaran a Fontajau la temporada vinent. El club ha arribat un acord amb Televisió de Catalunya –que farà els partits en directe a Esport 3–perquè tots els partits –almenys els set primers de la fase regular– es juguin els dijous a 1/4 de 9 del vespre. “Un dels problemes amb els quals s’han trobat tant el club com els seus aficionats ha estat la complicació a l’hora de conciliar els partits europeus en dies laborables. Tot i les bones entrades registrades al pavelló en la darrera edició de l’Eurocup Women, en què l’Spar Citylift va assolir unes històriques semifinals, l’objectiu era trobar la millor franja horària per tal de facilitar l’accés als seus abonats”, ha explicat el club en un comunicat. El primer partit a Fontajau serà el 31 d’octubre contra el Sopron hongarès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)