Eurolliga

Sílvia Treviño i Carla Jou s’incorporen al cos tècnic

Bàsquet. David Muñoz com a segon entrenador, la fisioterapeuta Beti Orden, el delegat Vicenç Bordas i el preparador físic Andreu Comas segueixen al costat d’Èric Surís a la banqueta de l’Uni

Èric Surís compta el curs 2019/20, el quart que complirà com a entrenador de l’Spar Citylift, amb dues cares noves al cos tècnic del qual n’és el màxim exponent: Sílvia Treviño i Carla Jou. L’Uni Girona acaba d’anunciar la incorporació a l’staff gironí de les noves doctora i team manager.

Treviño substitueix Pere Vila, que exercia la tasca de metge de l’equip. És la coordinadora BQSalut de la Federació Catalana de Bàsquet. També col·labora amb el Comitè Paralímpic Espanyol i és especialista en medicina de l’activitat física i de l’esport.

Jou, jugadora del Citylift GEiEG Uni encara el curs passat a la copa Catalunya i que ja treballava al club, relleva Bernat Vivolas; que després de tres temporades i per motius laborals deixa el primer equip. Vivolas segueix vinculat a l’entitat, des de la banqueta del conjunt que dirigeix Joan Pau Torrlaba i que debutarà aquest curs a la lliga femenina 2. Jou és economista i formada en direcció de màrqueting.

David Muñoz com a segon entrenador seguirà al costat d’Èric Surís com el curs passat. Igual que la fisioterapeuta Beti Orden, el delegat Vicenç Bordas i el preparador físic Andreu Comas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)