FEB

Un Barça B de futur i per somiar

LEB Plata. Ocampo tindrà l’equip més jove, liderat per Bolmaro, fitxa l’argentí Juani Marcos, apostarà per júniors com Badji, mentre que Sergi Martínez gairebé segur que es quedarà al filial

El Barça B d’aquest curs és per somiar. L’equip de Diego Ocampo, que continuarà amb Roger Grimau d’ajudant, tindrà la plantilla més jove de les competicions FEB. El líder serà l’argentí Leandro Bolmaro, que s’està entrenant amb la selecció argentina absoluta, que disputarà el mundial. Han fitxat Juani Marcos, una de les perles argentines arribat del Peñarol, en què ha fet 10,4 punts en l’últim mundial sub-19 d’Egipte i 6,8 punts en la lliga argentina. Marcos ha signat un contracte de dos anys amb dos més d’opcionals pel club. Es mantenen del curs passat Jaime Fernández, Nikola Zizic i David Font mentre pugen del júnior Pau Carreño, Adrian Rodríguez i Haris Bratanovic. Queda confirmar si Sergi Martínez no marxarà cedit. El Barça vol donar oportunitats als júniors que s’ho guanyin, com el senegalès Ibou Badji (6,9 punts i 5,3 rebots) en el mundial sub-19 tot i ser del 2002, o Pau Tendero. Falta fitxar un base i un quatre. Ha marxat Diagné cedit al Llemotges d’Alfred Julbe, Pol Figueras ha fitxat per l’Ourense, Max Esteban pel Bàsquet Girona, i ha fet les maletes Tom Digbeu, en qui el club confiava. Aleix Font anirà cedit. Betis és una opció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)