ACB

Aleix Font, al Bamberg

ACB. L’escorta buscarà els minuts que no hauria tingut al Barça al Brose, amb protagonisme en la lliga alemanya i la Champions League

Tot i l’interès de diferents equips de l’ACB per la seva cessió, Aleix Font ha decidit marxar a Alemanya. Anirà al Brose Baskets Bamberg, cinquè classificat del curs passat en la Bundesliga. El català, que només té 21 anys, vol aprofitar el fet d’estar en un equip històric i on han fet eclosió jugadors joves com Melli per fer un salt de qualitat i poder tornar a obrir la porta del Palau Blaugrana per tornar. El Barça i el Brose han arribat a un acord fins a final de temporada i Font també podrà agafar minuts en la competició europea perquè disputen la Champions League, on van ser semifinalistes. És al mateix grup que el Tenerife. Font, que feia vuit anys que era al club blaugrana, ha estat en el cinc ideal de la LEB Or amb el Barça B i ha acabat amb 15,2 punts de mitjana. Com a curiositat, el curs passat al Bamberg hi jugava l’ex-Barça Tyrese Rice, ara al PAO.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)