FEB

La supercopa, el 22 de setembre a les 18.30 h

Bàsquet. El partit, a Fontajau i ofert per Teledeporte, és el segon títol que aspira a guanyar l’Spar Citylift en una setmana després de la lliga catalana del dia 15 a La Seu (Esport 3)

El primer duel de la temporada 2019/20 entre Spar Citylift i Avenida ja té data i hora: el 22 de setembre a les 18.30 h. Ho acaba de confirmar la FEB, que anuncia també que Teledeporte oferirà en directe el segon títol que té l’Uni a l’abast en el principi de temporada. Serà tot just una setmana després de la final de la lliga catalana femenina, a La Seu d’Urgell contra el Cadí el 15 de setembre al migdia, en un duel que oferirà Esport 3.

L’Spar Citylift aspira a guanyar el seu quart títol FEB, després de lligar la segona lliga aquest 5 de maig passat. Els altres dos anteriors són del 2015, en la primera lliga, també a Fontajau i també contra l’Avenida per Sant Jordi; i en la posterior supercopa, amb el tècnic de les castellanes Miguel Ángel Ortega encara a la banqueta de Fontajau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)