ACB

Juani Marcos apunta al Palau

Juani Marcos (19 anys, 1m88) ha aterrat aquest any en el Barça B de la LEB Plata com una de les grans perles del bàsquet argentí i sud-americà. Amb 16 anys va debutar en la primera categoria del seu país en el Peñarol, equip que també va descobrir Campazzo. Les comparacions entre els dos jugadors, doncs, són lògiques. El mateix Juan Carlos Navarro, ja com a responsable del bàsquet de base blaugrana, va trucar a l’argentí per tancar l’operació després del mundial sub-19 (10,4 punts, 3,7 rebots i 2,6 assistències), en què el base va ser el millor del seu equip juntament amb l’escorta Bolmaro, també del Barça B.

Les baixes que tindrà Pesic en el primer equip durant la pretemporada –Heurtel, Pangos i Ribas–l’obliguen a mirar al filial per reforçar sobretot la posició de base, i Marcos, és clar, es troba en un lloc preferent de la graella de sortida. L’argentí és un jugador ràpid i anotador i que entra pels ulls als aficionats que el veuen jugar per primer cop. Pot dependre del seu rendiment si el club se’n va al mercat a fitxar un jugador veterà mentre Heurtel estigui lesionat.

Però Marcos, és clar, no és l’únic base aspirant a tenir minuts en el primer equip durant el setembre. De l’equip júnior ha pujat al Barça B Adrià Rodríguez (1m85, 18 anys), un base amb una gran visió de joc, i el club encara ha reforçat més la posició amb un director de joc molt més físic, El Hadji Omar (1m92, 20 anys).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)