FEB

El GEiEG Uni també renova Helena Condom

Bàsquet. L’equip comença els entrenaments a Sant Narcís amb deu jugadores confirmades

El Citylift GEiEG Uni, que aquesta temporada s’estrenarà a la Lliga Femenina 2, va confirmar ahir la renovació de la pivot Helena Condom, el mateix dia que l’equip de Joan Pau Torralba començava a preparar la nova temporada al pavelló de Sant Narcís. Condom és una jugadora formada al planter des de les categories de promoció.

Amb la confirmació de la continuïtat de la gironina, l’equip ja té deu peces lligades per al curs 2019/20: les bases que han arribat aquest estiu, Laura Méndez i Faustine Parra, i les jugadores que continuen de la temporada passada –Vane González, Laia Moya, Júlia Soler, Aina Martín, Núria Bagaria, Alba Comas, Janina Pairó i Helena Condom–. També reforçaran els entrenaments de pretemporada les jugadores del B Anna Jodar i Júlia Espinosa. Algunes de les jugadores s’entrenaran amb l’Spara Citylift de la Lliga Femenina.

Pendents de Cissé

Torralba també compta amb la pivot Fatou Cissé, clau en el subcampionat d’Espanya júnior i en els partits decisius per a l’ascens. El club està tramitant el visat de treball de la jugadora senegalesa.

El Citylift jugarà la lliga catalana LF2 el 8 de setembre a casa contra el campió del 2018, el Barça CBS, una prova de foc rellevant per a les gironines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)