Mundial

Els Estats Units perden després de tretze anys

Bàsquet. Austràlia supera els nord-americans per 98-94 en un amistós de preparació pel mundial. El base australià Patty Mills anota 30 punts i porta l’equip a la victòria

Els Estats Units perd el seu primer partit en tretze anys al caure davant Austràlia per 98-94 en una amistós de preparació pel mundial de la Xina. El veterà base australià Patty Mills te una gran actuació, anota 30 punts i porta al seu equip a la victòria. El conjunt nord-americà no era derrotat des de l’any 2006, en que Grècia el va superar en la semifinal del mundial. Des de llavors els Estats Units ha encadenat 78 victòries de manera consecutiva. L’equip nord-americà no compte amb les grans figures de la NBA i els jugadors que formen l’equip no tenen experiència internacional en grans campionats.

Fa un parell de dies els dos conjunts van disputar un altre amistós i la victòria va ser pels nord-americans per 86-102.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)