Eurolliga

El Barça de la il·lusió comença la pretemporada

Bàsquet. Pesic es troba per primer cop amb els nous fitxatges –Mirotic, Higgins, Abrines i Davies– en la primera jornada d’entrenaments

El Barça 2019/2020 de Svetislav Pesic ha completat aquest diumenge el primer entrenament de la temporada, dels dos previstos avui. La sessió matinal ha estat principalment física, amb diferents proves i exercicis a pista, així com una sessió de gimnàs amb els preparadors del Club.

En aquesta sessió, la qual ha començat amb una xerrada al cercle central de Pesic, hi ha participat un total de nou jugadors del primer equip: Álex Abrines, Kyle Kuric, Adam Hanga, Cory Higgins, Rolands Smits, Nikola Mirotic, Brandon Davies, Ante Tomic i Artem Pustovyi. S’hi han afegit algunes de les joies del planter del club, els argentins Juani Marcos (base) i Leandro Bolmaro (escorta), el senegalès Ibou Badji (pivot), l’aler pivot Jaime Fernández i l’aler Sergi Martínez.

No hi són Ribas, Claver, Oriola i Pangos, que es troben amb la seva selecció per participar en el Mundial de bàsquet, ni tampoc Thomas Heurtel, que es troba en ple procés de recuperació de la seva lesió en el genoll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)