Eurolliga

Mima Coulibaly és la peça que completa l’Spar Citylift

Bàsquet. La maliana amb passaport francès (1,91m, 1989) torna a Fontajau per cobrir la baixa de Nádia Colhado i disputar l’Eurolliga per segon cop amb l’Uni

Naignouma Coulibaly és la peça que completa la millor plantilla de l’Spar Citylift en els deu anys de l’Uni a la màxima categoria. La pivot maliana amb passaport francès (1,91m, 1989) jugarà per tercer cop a Girona, després de fer-ho el 2015/16 en el debut del conjunt gironí a l’Eurolliga –Mima va arribar, com ara, a l’equip quan s’acabava de guanyar el títol de lliga– i des del gener del 2017 en el primer curs amb Èric Surís a la banqueta.

El passaport comunitari de Coulibaly permet a l’Spar Citylift disposar de Brittney Sykes i Adaora Elonu en totes les competicions, FEB i FIBA.

La doble premissa

El director esportiu de l’Uni Girona, Pere Puig, explica el fitxatge des d’una doble vessant: “Amb la baixa de Nádia Colhado i amb l’estiu avançat, ens vam trobar amb el problema de com suplíem aquesta baixa amb una pivot de garanties. Volíem complir dues premisses: una era que fos una jugadora amb passaport europeu per poder alinear Sykes i Elonu a l’Eurolliga i l’altra era que es tractés d’una jugadora dura, bona rebotadora i intimidadora, que ens pogués ajudar en l’aspecte de fer més sòlid a l’equip.”

“Vam recórrer, com ja hem fet altres vegades, a jugadores que ja han estat a Girona, que en guarden un bon record i que sempre que se les ha cridat s’han prestat ràpidament a tornar” hi afegeix Puig, que matisa l’estat físic amb què arriba la jugadora, en blanc el curs passat per una lesió al genoll: “La Mima ho ha posat molt fàcil per venir a Girona i estem segurs que el seu rendiment serà bo. No deixa de ser una aposta de risc, ja que la temporada passada no va jugar, però la coneixença que tenim d’ella i el que ens pot aportar esvaeix qualsevol tipus de dubte”.

TERCERA ETAPA

De baixa per lesió l’any passat, va jugar a Girona el 2015/16 i el final del següent (17)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)