ACB

Davis lidera un Manresa més rodat

Bàsquet. ACB. El Baxi domina la Penya en el primer amistós amb el base explotant (19 punts) i Sima (17); Prepelic, el millor verd-i-negre (24)

manresa 99 joventut 86

BAXI MANRESA:Ferrari (7), Davis (19), Pere Tomàs (8), Lucas (5), Sakho (6) -cinc inicial-, Dani Pérez (8), Margarity (11), Sima (17), Jou (3), Vaulet (12 i Efambé (2).JOVENTUT:Zisis (3), Prepelic (24), López-Arostegui ( 6), Morgan (14), Omic (14) -cinc inicial-, Dimitrijevic (5), Kanter (7), Ventura, Busquets (2), Zagars (4), Harandogy (5) i Da Silva (2).PARCIALS:23-24, 23-15 (46-39); 31-20 (77-59) i 22-27 (99-86).

El pavelló d’Artés va quedar petit per veure el debut del Baxi Manresa i del Joventut en pretemporada. Les 750 localitats van quedar plenes ja mitja hora abans del matx i unes 300 persones van haver de quedar-se fora del pavelló. L’èxit va ser absolut.

Els manresans van demostrar que estan més rodats que la Penya, i van superar els verd-i-negres en un segon temps que va ser un monòleg dels del Bages, que van arribar a dominar de 19 punts diverses vegades (75-56). Els de Pedro Martínez van dominar des de mitjans del primer quart, quan van tallar la sortida explosiva dels verd-i-negres (0-7). L’entrada a pista de Davis va revolucionar el matx perquè va demostrar el seu talent. El nord-americà va ser el millor i va acabar lesionat, tot i no ser greu. Pel Manresa no va jugar ni Toolson, ni Báez ni Kravish –tampoc Vidal, que està fent la pretemporada amb el Manresa–. Per la Penya no van jugar ni Parra, ni Dawson ni Birgander.

Interès per Mathias

La situació de Ryan Toolson, que està lesionat sense saber quan tornarà, ha fet que el Manresa s’estigui movent en el mercat per si se li ha de buscar un recanvi. Mathias és ara als Mavs (NBA).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)