FEB

El Girona no s’atura

Bàsquet. Triomf 68-105 en el segon amistós de pretemporada per als gironins, que quan troben el to correcte al darrere es mostren intractables

El Bàsquet Girona va tancar la seva segona setmana de preparació amb un segon triomf, 68-105 a la pista del Vic, tres dies després del 63-90 a Quart.

El tècnic Àlex Formento es mostrava satisfet amb la tasca dels seus homes: “Ens ha servit molt, perquè el Vic té jugadors de nivell i és un rival que ens exigia i permetia poder fer moltes correccions”, indicava l’entrenador en referència a un conjunt que la temporada passada també era a LEB Plata. “Ens serveix per seguir fent el treball físic i per veure les dues cares del partit: una primera part que no volem, defensius i esperant. I una segona que ha estat tot el contrari: hem mostrat tota l’agressivitat que estem treballant per poder aconseguir durant molts minuts”, hi afegia Formento, que ahir disposava d’Adrià Montcanut, Ferran Díaz i Ricard Nogué –els dos darrers ja eren a Quart– de la base per completar un equip encara amb la plantilla per tancar.

La primera meitat va ser molt vistosa i sense rigor defensiu dels dos equips. Després d’un temps mort en el tercer quart, el Girona va trobar el to i, amb un pas endavant en defensa, va tenir el parit controlat i va poder anotar fàcilment, una acció darrera una altra, amb pilotes recuperades.

El següent amistós del Girona és dimecres a Fontajau (19 h) contra l’Spirou belga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)