Mundial

Espanya passa ronda amb un gran Marc Gasol (63-73)

Mundial. Els d’Scariolo han trencat Puerto Rico al tercer quart quan han agafat 14 punts de renda (43-57)

Espanya ha superat a Puerto Rico després de patir a la primera meitat. Els d’Scariolo han tombat la resistència porto-riquenya (63-73) i s’assegura el passi a la següent fase on s’hi trobarà Itàlia i Sèrbia que també s’han classificat. El millor ha estat el català Marc Gasol (19 punts, 7 rebots i 21 de valoració) secundat per Ricky Rubio (17 punts, 8 rebots, 4 assistències i 18 de valoració).

A la primera part hi ha hagut igualtat gràcies sobretot a l’aportació de Ricky que continua en estat de gràcia. Però Puerto Rico ha agafat un màxim avantatge de sis punts (29-23) aprofitant sobretot el desencert de la selecció espanyola en el triple amb un escandalós 2/17 des de la línia de 6,75 metres. Però tot i així els d’Scariolo s’han multiplicat en defensa i amb Quino Colom en la direcció ha fet un 0-9 per posar-se per davant (29-32). Al descans tot estava obert (35-36).

La sortida del vestidor ha servit perquè, gràcies a un gran Marc Gasol, Espanya agafés la màxima renda (35-43) després d’un 0-7. Però no ha tingut continuïtat l’equip d’Scariolo per encaixar un 6-0 per igualar el matx (41-43). Però el temps mort ha canviat totalment la tendència i Espanya ha fet una estirada amb un 2-14 per ampliar la màxima renda (43-57). En aquesta fase Llull ha estat decisiu. A partir d’aquí Espanya ha dominat tot i que Puerto Rico s’ha arribat a posar a sis punts (63-69) a 1:46 pel final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)