FCBQ

El Lleida, un rival de més exigència

Bàsquet. Després de la victòria contra l’Hospitalet a Fontajau el Girona pot perdre de fins a 12 punts a Barris Nord (21h) per classificar-se per a la final a quatre de la lliga catalana LEB

Després de la convincent estrena de diumenge a Fontajau contra l’Hospitalet (79-73), el Bàsquet Girona té avui (21h) un repte més exigent, perquè es trobarà al davant un equip de categoria superior, l’ICG Força Lleida (LEB Or), que necessita la victòria tant sí com no per jugar la final a quatre de la lliga catalana, que es jugarà precisament al seu pavelló, Barris Nord. Els d’Àlex Formento, amb tot, tenen un cert marge d’acció perquè poden perdre de fins a dotze punts: el triple empat –l’Hospitalet va guanyar d’un el Lleida– els afavoreix.

En la prèvia del partit l’entrenador del Lleida, Jorge Serna, ja ha avisat sobretot del perill de Sàbat –”és un jugador d’un altre nivell”–i de Hester –“és un jugador molt dur”–. En el partit de diumenge Formento va fer servir només una rotació de vuit jugadors a l’espera que arribi algun reforç més.

De l’altre grup es jugarà el partit entre el Prat i el Barça B. Si el vinculat del Joventut aconsegueix la victòria ja tindrà assegurada la seva presència a la final a quatre i l’altra plaça se la jugarien el Pardinyes i els blaugrana en el partit que es va ajornar diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)