FCBQ

Emoció fins al darrer segon

Lliga Catalana ACB. El Baxi Manresa falla dos triples en el darrer atac per forçar la pròrroga i el MoraBanc Andorra, en un partit amb màxima igualtat, defensarà demà el títol del curs passat

morabanc 67 baxi 64

MORABANC ANDORRA:Hannah (6), Todorovic (12), Walker (5), Lloet (2), Diagné (2) -cinc inicial-, Tyson Pérez (9), Sy, Massenat (7), Colom (1), Jelinek (8), Senglin (10) i Musli (5). 12/30 de 2. 7/27 triples (2 Todorovic, 2 Jelinek, 1 Senglin, 1 Pérez i 1 Walker). 22/28 lliures. 41 rebots (9 Llovet i 9 Diagné). 12 assistències (6 Hannah) i 67 de valoració (12 Todorovic).BAXI MANRESA:Ferrari (8), Davis (19), Pere Tomàs (8), Kravish (4), Magarity -cinc inicial-, Jou (3), Sima (2), Sakho (3), Vaulet (10), Vidal (2) i Dani Pérez (5). 14/34 de 2. 6/28 triples (2 Ferrari, 1 Davis, 1 Jou, 1 Vaulet i 1 Tomàs). 18/24 lliures. 40 rebots (8 Kravish). 12 assistències (3 Vaulet) i 64 de valoració (13 Davis).PARCIALS:13-12, 19-19 (32-31); 14-18 (46-49) i 21-25 (67-64).

55

triples

van llançar tots dos

El MoraBanc Andorra podrà defensar demà la corona que va aconseguir l’any passat després de desfer-se amb patiments d’un Baxi Manresa que en moltes fases va fer bon bàsquet tot i les baixes de Báez i Ryan Toolson, dos dels pilars de l’equip. Els de Pedro Martínez van tenir la seva oportunitat al final del tercer quart, quan van agafar sis punts d’avantatge (43-49), però el MoraBanc, amb més rotacions, va recórrer al talent per fer un 15-3 que va enfonsar la resistència manresana. En el tram final dos triples de Jelinek i un de psicològicament clau de Senglin sobre la botzina de la possessió a 1:30 del final semblaven decantar la balança (64-58). Però els manresans encara van tenir una doble ocasió per forçar la pròrroga quan amb 67-64 Sy es va precipitar llançant un triple a 13 segons del final del matx i donant la possessió al Baxi Manresa. Primer Ferrari absolutament sol va fallar el tir i ell mateix va agafar el rebot i el va passar a Davis, que, molt ben puntejat i forçat, també va fallar.

El matx havia començat amb màxima igualtat tant de joc com d’errors típics de pretemporada, en què encara falten molts automatismes sobretot en dues plantilles on hi ha més de la meitat de cares noves. El matx semblava que es podria trencar al final del tercer quart gràcies a la bona defensa dels de Pedro Martínez, que van neutralitzar els atacs del MoraBanc. El Baxi Manresa va agafar un màxim avantatge de sis punts (43-49) després d’una esmaixada espectacular de Vaulet. Però van reaccionar els d’Ibon Navarro mostrant el talent i van fer un parcial de 15-3 (58-52). Els manresans van mostrar caràcter per empatar el matx (58-58) amb triple de Davis, però Jelinek i Senglin van anotar-ne dos més (64-58). El Manresa, però, no va llançar la tovallola fins a tenir la possibilitat de forçar la pròrroga. Gran partit de pretemporada que serveix per continuar creixent, i al MoraBanc per aspirar a un títol.

LA CURIOSITAT

17
minuts
dels 40 va anar al davant el Manresa, els mateixos que va anar al davant el MoraBanc

El millor

Jeremy Senglin

Va demostrar el seu talent fent moltes coses bé per a l’equip i en els 25 minuts que va ser a la pista es va veure la seva amenaça ofensiva

Sergi Vidal torna a casa seva

Una de les curiositats del matx va ser tornar a veure Sergi Vidal al Palau Olímpic. L’ex-Penya ho va fer amb la samarreta del Baxi Manresa, amb qui està fent la pretemporada. Tot i jugar un partit oficial com la Lliga Catalana, en el dia d’avui el club del Bages no té previst fitxar el badaloní. Ahir va jugar deu minuts i va fer 2 punts. Ryan Toolson continua lesionat i s’espera que d’aquí a dues setmanes es pugui començar a entrenar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)