FEB

El Citylift GEiEG, a punt per al debut

Bàsquet. Soler, Méndez, Moya, Bagaria, Comas i Martín combinen ja el treball amb el primer equip amb els entrenaments amb les grupistes, que dissabte reben el Barça en la lliga catalana

El Citylift GEiEG Uni, que aquesta temporada jugarà en la Lliga Femenina 2, debutarà en competició oficial dissabte al pavelló Lluís Bachs contra el CBS Barça (18.15 h) en un partit que coincidirà amb la diada de presentació de tots els equips del club. L’entrenador, Joan Pau Torralba, ha anat recuperant jugadores per formar ja un equip competitiu des del principi. Així, les tres campiones d’Europa de 3x3 sub-18, Laura Méndez, Júlia Soler i Laia Moya, combinaran els entrenaments i la dinàmica del primer equip (matí) amb els entrenaments amb les seves companyes del GEiEG Uni. Faran el mateix les jugadores que van fer l’estada a Camprodon amb Eric Suris, Núria Bagaria, Alba Comas i Aina Martín. Així doncs, el GEiEG recupera sis de les seves jugadores més rellevants. Algunes d’aquestes, amb tot, poden ser convocades per a l’amistós del primer equip de demà a Palamós contra el Montpeller o per a la final de la lliga catalana absoluta a la pista del Cadí, diumenge al migdia a la Seu d’Urgell.

Després de jugar contra el Barça les gironines s’enfrontaran al Lima Horta en un partit que encara no té data oficial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)