Eurolliga

Núria Martínez, baixa de cinc a sis mesos

Bàsquet. La base de l’Spar Citylift té un arrencament dels músculs isquiotibials que requereix intervenció quirúrgica

Núria Martínez (1,74, 1984) haurà de ser intervingua de la lesió muscular als isquiotibials i estarà de cinc a sis mesos de baixa, segons informen els serveis mèdics de l’Uni Girona. La base de l’Spar Citylift, medalla de plata en l’europeu de 3x3 a Hongria l’1 de setembre quan l’equip d’Èric Surís ja s’entrenava –es va incorporar a la pretemporada l’endemà–, ja no va disputar el segon amistós de pretemporada dijous passat a Palamós amb el BLMA ni la final de la lliga catalana femenina ahir a La Seu d’Urgell. En aquests dos partits, Laia Palau ha sortit en el cinc inicial –també en el primer amistós a Camprodon amb el Barça CBS, amb Núria fent 2 punts sortint de la banqueta– i Rosó Buch ha completat la rotació en el lloc de base.

Martínez compleix el seu tercer curs a Girona i en els dos anteriors ha estat sempre la base titular de l’equip. El curs passat, el del títol de lliga, va acreditar 6,4 punts, 3,6 assistències i 8,3 de valoració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)