FEB

Bàsquet

La crida del president

Cayetano Pérez explica per què diumenge en la supercopa (18.30 h) amb l’Avenida els aficionats han de pagar entrada siguin o no abonats

“Tots els diners van al pressupost per poder ser a l’Eurolliga, que en el dia d’avui no està cobert”, argumenta

L’Spar Citylift juga diumenge el primer partit del curs a casa, amb el segon títol oficial en joc després de la Lliga Catalana de diumenge a la Seu. Vint setmanes, 140 dies després del darrer partit de l’Uni a casa, quan va guanyar-hi la segona lliga de la història del club, l’afició està cridada a assistir a un nou duel amb l’Avenida. Ara, amb la supercopa en joc, i per primer cop en el desè curs de l’entitat a la Lliga Femenina, amb jornada econòmica. “Per primera vegada farem una jornada econòmica, per l’increment pressupostari que ens suposa jugar a Europa”, explica Cayetano Pérez, president del club, en una entrevista difosa pels mitjans oficials de l’Uni. I ho argumenta: “Quan vam guanyar la lliga el primer va ser fer els números i dir-ho clar: a l’Eurolliga no hi podem anar amb el pressupost que teníem fins ara. Vam demanar suport a les institucions i a les empreses i evidentment també a la nostra massa social. S’ha declarat una jornada econòmica, tots els diners van al pressupost, que en el dia d’avui no està cobert.”

Els objectius

“Hi ha un equip molt competitiu. Serà una temporada per gaudir del bàsquet i poder anar per Europa en condicions”, afirma Cayetano Pérez, que en primer lloc assenyala la parcel·la esportiva: “Ens agradaria igualar el que vam fer la temporada passada i, per què no, aconseguir aquest títol que se’ns està resistint que és la copa.” “A Europa lluitar al màxim possible i tocant de peus a terra perquè hi ha equips amb pressupostos molt més elevats. Serà difícil però anirem a totes”, hi afegeix sobre el repte de l’Eurolliga. El president explica el procés que va seguir el club per trobar la viabilitat del projecte un cop alçat el títol al maig: “Estem agraïts a les institucions. De seguida que vam guanyar la lliga vam rebre suport per jugar a Europa. Vam demanar a les empreses i al teixit empresarial gironí que ens donés suport per tirar el projecte endavant i hi estem treballant.” “No ho aconseguim del tot encara i faig una crida a les empreses que ens puguin ajudar a cobrir el pressupost i, quant a la massa social, ens hem marcat l’objectiu de ser 2.200 abonats i ja hem aconseguit els 1.500”, reconeix l’empresari, que anima els aficionats a ser diumenge a Fontajau: “Gaudiran del bàsquet del més alt nivell i ens ajudaran a fer possible el nostre somni de jugar amb els millors a Europa.” “L’afició donarà valor a tot això. Mirem de portar cada vegada millors jugadores i això té un cost econòmic. La gent ho sap: tenir les millors jugadores i gaudir-ne aquí a Girona val diners i, per això, entre tots ho fem possible.”

8
euros
han de pagar els abonats de l’Uni Girona per assistir al partit de diumenge
20
euros
val per als que no són abonats
1.500
abonats
té el club des d’aquesta setmana. L’objectiu marcat és arribar als 2.200
95
euros
és el preu de l’abonament general, amb lliga i Eurolliga. 80 per als de més de 65 anys, 30 infantil i 80 si es fa en grup de 4 (320)
140
dies
farà diumenge que l’Spar Citylift alçava la seva segona lliga, contra l’Avenida, rival en la supercopa.
5.500
espectadors
eren a Fontajau el 5 de maig en el 73-65 que donava la segona lliga a l’Uni
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)