FEB

Volen una tarda màgica a Fontajau

Bàsquet. El club demana el suport de l’afició diumenge en la supercopa contra l’Avenida (18.30 h)

El president de l’Spar Citylift Girona, Cayetano Pérez, va admetre ahir que el ritme de venda d’entrades per a la final de la supercopa, que es jugarà diumenge a Fontajau contra l’Avenida (18.30 h), no és el desitjat i va reclamar a l’afició que no falli en la primera gran cita de l’any. De fet, els gironins només han guanyat aquest títol la vegada que el van jugar a casa, el 2015. “Convidem a tothom no només perquè ens hi juguem el primer títol sinó perquè serà un gran espectacle contra el nostre etern rival”, va dir el president en la presentació de la supercopa, que va tenir lloc a l’Espai Gironès, un dels col·laboradors del club.

El partit de la Supercopa serà l’únic de pagament per als abonats –ara n’hi ha més de 1.500–. Pérez va recordar, en aquest sentit, que el pressupost de la temporada 2019/20, que inclou la participació en l’Eurolliga, encara no està cobert.

L’entrenador de l’equip, Èric Surís, ho té clar: “Amb un Fontajau ple tenim moltes més opcions de victòria”. Més enllà del suport del públic, que va ser decisiu en la victòria en l’última final de la lliga també contra l’Avenida, Surís va parlar també de les possibilitats de l’equip en el partit de diumenge, posant en l’accent en què el duel serà pràcticament un partit de pretemporada més: “La pressió per guanyar els títols ens la posem nosaltres mateixes. La nostra ambició sempre és guanyar, però a la vegada hem de tenir en compte saber on ens trobem. Afrontem la supercopa amb molta il·lusió i motivació, però a la vegada sabent que estem en pretemporada, en plena construcció i que tant de bo puguem guanyar. Tot i això hem de tenir en compte que la temporada no ha fet més que començar i que serà molt exigent.”

Núria, sense recanvi

Surís també va parlar de la lesió de la base, que la deixarà fora de les pistes com a mínim cinc mesos. “Totes les jugadores hauran de fer un pas endavant, no només la Rosó; la temporada passada vam demostrar que podíem créixer com equip davant les adversitats i ho hem de tornar a fer”, va dir el tècnic, que desconeix encara quan s’incorporarà la nord-americana Sykes, concentrada amb la selecció del seu país, als entrenaments de l’equip. “Els dos equips tenim baixes i segurament no tindrà res a veure aquest partit amb el que podem jugar d’aquí sis mesos si arribem a la final”.

Adaora Elonu, jugadora que va militar les últimes temporades en l’Avenida, va parlar també del partit de diumenge: “Jugaré contra jugadores que conec molt bé i que són bones, però aquí a Girona també estem fent un equip molt fort que té la possibilitat de lluitar per tots els títols.”

PROTAGONISTES

El ritme de venda d’entrades no és el desitjat, esperem una reacció de l’afició en l’últim moment
Cayetano Pérez
President de l’Spar Citylift
M’enfrontaré a jugadores que conec bé dels últims anys però nosaltres tenim un equip fort
Adaora Elonu
Jugadora de l’Spar Citylift
La pressió per guanyar tots els títols des del principi ens la posem nosaltres mateixos
Èric Surís
Entrenador de l’Spar Citylift
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)