FEB

“Que boti el president!”

Bàsquet. El Girona convenç l’afició en la seva estrena amb bon joc i una clara victòria en una estrena en què destaca Hester (17 punts i 12 rebots), hiperactiu a les dues cistelles

GIRONA 69 MENORCA 60

GIRONA:Sàbat (7), Hester (17), Moreno (9), Dijkstra (10), Sevillano (11) –cinc inicial–, Costa (8), Cosialls (3), Niang (4), Cosialls (3) i Esteban. 18/38 de 2. 8/23 triples (2 Dijkstra, 2 Moreno, 1 Costa, 1 Sàbat i 1 Sevillano). 9/14 tirs lliures. 45 rebots (12 Hester). 12 assistències (4 Sàbat). 78 valoració (20 Hester)..HESTIA MENORCA:Jiménez (7), Otegui (11), Corbacho (3), Méndez (2), Chukw (4) –cinc inicial–, Covington (13), Serra (9), Timoner, Deion (2), Hernández (1) i Jarrett (9). 9/33 triples (3 Garrett, 2 Serra, 1 Jiménez, 1 Corbacho).PARCIALS:22-17, 20-16, 12-12 i 15-15.PÚBLIC:800 espectadors.

Bona posada en escena dels jugadors del Bàsquet Girona a Fontajau, que es van esforçar per demostrar a Marc Gasol que no s’ha equivocat amb ells. L’inici va ser fulgurant. Sàbat va anotar la primera cistella del curs i al costat de Moreno i un pletòric Hester (17 punts i 12 rebots) l’equip de Formento va sortir disparat (13-3). El Menorca va insinuar una tímida reacció des de la línia de tres (4 de 8), amb només un de la seva principal amenaça, Corbacho, però els gironins van mantenir el partit sota control.

En el segon quart va aparèixer el canell màgic de Dijkstra, que amb dos triples seguits va fer disparar la diferència més enllà dels deu punts. Costa i Moreno van demostrar que són els complements ideals per a Sàbat. En el tercer quart després d’un triple de Sergi Costa l’equip va aconseguir la màxima diferència (47-35). El tècnic del Menorca va demanar temps mort i Fontajau va aprofitar per ovacionar el seu president mentre la grada cantava: “Que boti en Marc Gasol, que boti en Marc Gasol!” El pivot va dir que no (de moment). L’equip va mantenir la concentració fins al final no només defensant sinó oferint també jugades brillants. Sàbat no va necessitar anotar per demostrar que és un director de joc excels. En tot moment va saber quan havia de córrer i quan havia de parar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)