ACB

Qui no defensa no guanya

Bàsquet. ACB. El Joventut va a remolc tot el segon temps amb molts errors defensius i pèrdues no forçades; Prepelic (35 punts), insuficient

El Joventut ja sap, per si no ho tenia clar, que, si no defensa, a l’ACB no guanyarà. Ni tampoc ho podrà fer contra els equips que pugen de la LEB, perquè tenen plantilles de molta qualitat. Tanta que ahir el Betis va endossar 95 punts a un Joventut amb massa concessions defensives, castigat cada vegada en el bloqueig i la continuació i amb massa traves que van fer inviable la remuntada. Els de Carles Duran se situen amb un 0-2 que no és preocupant però sí que ho és que arrenca la competició europea dimecres i no hi haurà temps per entrenar-se, per arreglar els problemes i recuperar els lesionats. Ahir sense Morgan ni López-Arostegui, l’eslovè Prepelic va estar massa sol en atac (35 punts amb 7/13 triples). Tots han de fer un pas endavant per mirar amunt.

El matx va ser igualat el primer temps amb molts alts i baixos en tots dos equips. En el descans tot estava obert (43-44) amb Prepelic com a motor verd-i-negre. Però en el segon temps el Betis, liderat per Whittington, va començar a castigar en defensa i ningú va agafar el relleu a Prepelic en atac. A més, el Betis va anotar triples que van fer que la diferència es disparés fins als 16 punts (82-66). Tot i una remuntada amb un Prepelic anotant triples de tot tipus amb 93-88 va errar tres triples lliurats que van enfonsar les esperances.

ELS VESTIDORS

Si rebem 95 punts, no som el Madrid o els Raptors quant a talent per fer-ne 100 fora de casa
No reconec el meu equip defensivament i evidentment estic preocupat, hem de fer un pas més si volem guanyar
No hem tingut pèrdues, sinó que han estat regals inexplicables
Carles Duran
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)