FEB

L’Spar Citylift viatja a Zamora sense Mima Coulibaly

Bàsquet. La pivot maliana es queda a Girona amb problemes estomacals i, sense les vinculades, Èric Surís tindrà vuit jugadores

L’Spar Citylift juga demà a la tarda (18 h) el segon partit de lliga a la pista del Quesos Pastor Zamarat. I ho fa, l’Uni, sense Mima Coulibaly (1,91 m, 1989); la pivot titular d’Èric Surís aquest inici de curs –4 punts i 8 rebots en l’Open Day a Saragossa (67-52 contra el València)– perquè s’ha quedat a Girona per problemes estomacals.

L’expedició gironina viatja amb vuit jugadores del primer equip i sense cap vinculada perquè el Citylift GEiEG Uni debuta diumenge a la lliga femenina 2 a Navarra.

Efecte dominó

El joc interior de l’Spar Citylift queda reduït a Tijana Ajdukovic en ,a posició de cinc i a María Araújo i Adaora Elonu en el quatre. La nord-americana d’origen nigerià jugava també d’aler per compensar la manca d’efectius en el perímetre gironí, provocat per la presència de Rosó Buch en la posició de base. Brittney Sykes debuta aquest cap de setmana amb tres entrenaments amb el grup.

Laia Palau, Helena Oma i Magali Mendy completen una expedició amb vuit jugadores per visitar el Zamarat, campió de la Copa de Castella i Lleó i que compta amb una plantilla completament renovada respecte el curs anterior, en la que destaca la MVP de la primera jornada Brittany McPhee: 20 punts, 13 rebots i 32 de valoració en el triomf sobre el Guipúscoa –següent rival de l’Uni, dimecres a Sant Sebastià– per 66-76.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)