FEB

El dia u en la lliga dos

Lliga femenina 2. El Citylift GEiEG Uni debuta en la segona categoria estatal amb l’objectiu de salvar-se tot i ser l’equip més jove

LF 2

Grup B Jornada 1

Granada - Barça CBS

18.30 h

Claret - UCAM Primafrío

17 h

Mataró - Almería

19 h

Lima-Horta - Unicaja

18 h

G. Canària - Magectias

11.30 h (demà)

Sant Adrià - Segle XXI

12 h (demà)

Ardoi - Citylift

12.30 h (demà)

Zizur Mayor, a l’àrea metropolitana de Pamplona –a cinc quilòmetres de la capital navarresa–, és el lloc on el Citylift GEiEG Uni s’estrenarà en la lliga femenina 2. “L’equip arriba preparat, sabem qui som i d’on venim però no renunciem a res”, diu Joan Pau Torralba, el tècnic grupista, abans del debut demà al migdia contra l’Ardoi. “Serem la plantilla més jove i és un orgull. Moltes són del club de tota la vida”, diu l’entrenador de l’ascens, que té una plantilla molt jove, tal com recordava aquest estiu: “La Júlia Soler acaba de fer 18 anys i la Laura Méndez comença amb 17. La resta són de 18 i 19, i alguna de 24.” L’equip té Núria Bagaria, Fatou Cissé, Laia Moya, Júlia Soler i Laura Méndez vinculades a l’Spar Citylift i a l’estiu ha incorporat l’occitana Faustine Parra i Méndez, que el curs passat va jugar set partits en la categoria amb el Cerdanyola.

“Anirà molt fort, al contacte. No renunciarà a cap pilota dividida i ens hi haurem d’adaptar”, afirma l’entrenador sobre el primer rival, que la temporada passada va quedar fora de la fase d’ascens pel basket average.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)