FEB

Mobilitzen l’afició per un partit clau

Bàsquet. El Girona posa un autobús per als seguidors que vulgui assistir al decisiu partit de diumenge a la pista del Barça B (18.00 h)

El Bàsquet Girona organitza per diumenge un autobús per als seguidors de l’equip que vulgui presenciar el partit que el seu equip jugarà contra el Barça B a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí (18.00 h). El preu del viatge és de deu euros per als socis i de 15 per als no socis. L’autobús sortirà a les 16.00 h de Fontajau i tornarà després del partit.

L’equip d’Àlex Formento (3-0) es jugarà el lideratge contra un altre dels equips que encara no coneix la derrota i un dels principals favorits per pujar a la LEB Or, categoria en què havia jugat les últimes temporades. En l’equip blaugrana hi juguen algunes de les grans promeses del club, com Sergi Martínez i Leandro Bolmaro, que van fer tota la pretemporada sota les ordres de Pesic en el primer equip.

En el Girona en les primeres jornades ha destacat sobretot Antonio Hester, que va ser l’MVP de la jornada de dimecres amb 39 de valoració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)