Eurolliga

Mirotic lidera un gran Barça a Istanbul (64-74)

Eurolliga. L’estrella blaugrana acaba amb 24 punts amb accions de molt nivell

El Barça ha sumat la primera victòria a la pista de l’Efes (64-74) gràcies al lideratge de Mirotic (21 punts) i la gran defensa que ha fet durant moltes fases del matx. Els de Pesic han dominat des del salt inicial i al segon quart ja ha obert forat al marcador per sobre els 10 punts (20-33). La renda ha crescut fins els 15 punts i semblava trencat després d’un triple de Mirotic (32-47). Però els blaugrana han quedat clavats en atac anotant només una cistella durant més de set minuts i l’Efes ha despertat situant-se a només tres punts (46-49). Els turcs però han errat tres tirs per empatar el matx i llavors el Barça ha explotat. De la mà en la direcció d’un gran Delaney, amb 11 punts i 7 assistències, demostrat que ha estat un gran fitxatge. Mirotic, màxim anotador del matx amb 24 punts i 4/7 triples, ha acabat de rematar el seu rival tornant a agafar 10 punts de renda i allà s’ha acabat el matx. El Barça tornarà a jugar la setmana vinent a domicili a la pista del Zenit Sant Petersburg que dirigeix Joan Plaza.