ACB

El toc d’atenció de Pesic

ACB. El tècnic del Barça recrimina l’actitud del seu equip en la primera derrota de l’equip a l’ACB i avisa que cal estar centrats

Svetislav Pesic no està per orgues. Si el curs passat a Andorra va enviar a la dutxa Seraphin, diumenge a la Bombonera va donar un toc d’atenció a dos dels seus grans referents, com són Mirotic i Delaney, que van ser sancionats amb una falta tècnica: “Quan a un equip com el Barça li xiulen dues tècniques per protestar és que no està en el partit.” El màxim responsable blaugrana exigeix màxima concentració perquè no es repeteixi una derrota com la d’Andorra i subratlla que hi ha d’haver intensitat des del salt inicial en totes les pistes ACB, on, si no és així, poden perdre amb qualsevol: “Podríem haver guanyat l’enfrontament, però no hem merescut la victòria perquè l’Andorra va demostrar més desig que nosaltres en tot moment. Vam intentar solucionar-ho en els últims cinc minuts i això és el que no pot ser.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)