Eurolliga

Visita inèdita a Rússia

Prèvia. El Barça juga per primer cop a la pista d’un Zenit de Sant Petersburg de Joan Plaza i amb set ex-ACB en la plantilla; Ayón és baixa

El Zenit va rebre un correctiu a la pista de l’Alba Berlín d’Aíto (86-66), serà el rival del Barça avui (19 h DAZN) a Sant Petersburg. És el primer cop que jugarà a la pista d’un Zenit amb set exACB: Renfroe, Will Thomas, Abromaitis, Ponitka, Ayón, Colton Iberson i Albicy. Per a aquest duel els russos no podran disposar de l’ex-Madrid Ayón, que es va trencar el nas en el primer partit. Tampoc hi serà Zubkov, amb una lesió greu als abductors. El Zenit arriba amb la moral alta després de guanyar a la pista del CSKA (69-72) en partit de la VTB. El Barça ja ha jugat a Rússia en diferents ocasions a Moscou (CSKA i Khimki), Kazan (Unics) i Krasnodar (Lokomotiv). Qui coneix perfectament el Zenit és Kyle Kuric, qui hi va jugar el curs 2017/2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)