ACB

Tercera derrota consecutiva del Baxi Manresa (87-79)

Bàsquet. Els manresans son superats en la segona meitat pel Movistar Estudiantes amb un Scrubb molt encertat que anota 26punts

El Baxi Manresa encaixa la tercera derrota consecutiva en la seva visita a la pista del Movistar Estudiantes (87-79). Els manresans son superats en la segona meitat per un conjunt madrileny que te en Scrubb el seu millor home i anota 26 punts. El Manresa fa una bona primera meitat (34-38) però acaba el partit amb 20 pilotes perdudes.

En el primer quart els manresans van per davant en el marcador i arriben a tenir sis punts d’avantatge, 12-18 en el minuts set. Un temps mort precedeix un parcial de 8-0 pels madrilenys que arriben al final dels primers deu minuts amb un 20-18 al seu favor. L’inici del segon quart és molt favorable al Baxi Manresa que fa un parcial d’1-8 (21-26). El Movistar Estudiantes es posa per davant (28-26) aprofitant les pèrdues de la pilota (13 en la primera part) dels manresans. Vaulet, que anota vuit punts consecutius, i Dani Pérez dirigint bé a l’equip donen la volta al resultat i arriben a la màxima avantatge de vuit punts, 30-38 a un minut del descans. Al final de la primera part s’arriba però amb un més curt 34-38.

En el tercer quart el Manresa es situa amb un 43-50 però es desendolla del partit uns minuts i encaixa un parcial de 15-1 amb quatre triples, tres de consecutius, de l’Estudiants que passa a dominar per 58-51, la seva màxima avantatge fins llavors. En l’inici dels darrers deu minuts els del Bages es tornen a situar per davant amb el 60-61 però Scrubb inicia la seva ratxa anotadora amb dos triples, i el conjunt madrileny es torna a distanciar en el marcador. Un darrer parcial de 0-5 (75-72) dels manresans no canvia les coses i el Movistar Estudiantes suma la seva segona victòria en l’ACB.