Eurolliga

L’Uni avisa la FIBA que perilla el seu vol a Istanbul

Bàsquet.

L’Spar Citylift Girona ha de jugar dimecres el primer partit de l’Eurolliga 2019/20 a la pista del Fenerbahçe (18h30). El vol directe que ha d’agafar demà dimarts cap Istambul a 1/4 de 2 podria perillar per la situació de col·lapse a l’aeroport. L’autobús de les jugadores i els tècnics havia de sortir de Girona a les 10 del matí i ja s’ha acordat que sortirà molt abans. Amb tot, ni tan sols així el club pot garantir que podrà agafar el vol previst o qualsevol altre per arribar a Istanbul. Això ha fet que els responsables del club hagin avisat a la FIBA de la possibilitat que no puguin arribar de cap manera a Turquia, fet que podria provocar s’entén un ajornament del partit per raons objectives alienes als dos equips.

L’equip tenia previst tornar de Turquia el dijous i volar directament cap a Vitòria –per estalviar-se una escala problemàtica a Barcelona– on dissabte té un partit de lliga contra l’Araski. El club ha fet avui un comunicat en què es posiciona clarament contra la sentència del Tribunal Suprem pels presos polítics: “Des de l’Spar Citylift Girona volem expressar el rebuig davant la sentència publicada avui pel Tribunal Suprem, considerant que s’ha menyspreat els valors democràtics i de diàleg que caracteritzen el nostre país. Coma club, donem suport als presos polítics i exiliats, així com a tots els seus familiars i la població catalana en general que avui sent atacats els seus drets democràtics i les seves llibertats.

En el grup de l’Spar Citylift, que juga la segona Eurolliga de la seva història, també hi ha l’Schio, el Lió, el Sopron, el Dinamo Kursk, el Montpeller, l’Arka Gdyna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)