ACB

Joventut-Estudiantes, un clàssic ja amb urgència

Bàsquet. ACB. La Penya necessita guanyar per no veure’s pressionat pels resultats i per sortir del pou de la lliga, en què és cuer (0-5); Carles Duran espera la millor versió d’un Omic qüestionat

El Joventut és conscient que tot i que és només la cinquena jornada no pot esperar més per obtenir la primera victòria per evitar urgències i nervis. El clàssic contra l’Estudiantes és el millor escenari per revertir la situació i canviar la dinàmica aprofitant els triomfs a l’Eurocopa. El tècnic Carles Duran ho té clar: “Espero que ens afecti molt positivament, no només l’equip, sinó també el nostre entorn. Cada dia fem passos endavant i ara ho hem de demostrar a l’ACB.” Zagars, Morgan i López-Arostegui estan en condicions.

Baspenya en acció

La polèmica generada perquè el Joventut no ha fet cap manifest sobre la sentència ,que ja es va veure entre el públic contra el Darussafaka, es va veure accentuada ahir amb el manifest de Baspenya, accionista majoritari abans de l’arribada de Scranton Enterprises al Joventut, en què es pronuncia sobre el procés. Òmnium tornarà a repartir banderoles avui.

Lliga ACB
Jornada 5
MoraBanc - Burgos
18 h
Casademont Sarag. - Bilbao
18 h
Joventut - Estudiantes
20.30 h
Obradoiro - R. Madrid
20.30 h
Manresa - Iberostar
12.30 h (demà)
Baskonia - Betis
17 h (demà)
Fuenlabrada - Múrcia
17 h (demà)
València - Unicaja
18.30 h (demà)
Barça - Herbalife GC
20 h (demà)

BASPENYA

Va fer ahir un manifest en què es pronuncia sobre la sentència davant el silenci del Joventut
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)