FEB

El Bàsquet Girona allarga l’idil·li amb la victòria a Villarrobledo (83-92)

Bàsquet. LEB Plata.

El Bàsquet Girona ha aconseguit allargar la imbatibilitat a sis jornades amb un triomf incontestable a la pista del Villarrobledo (83-92), que s’ha gestat des dels últims minuts del segon quart amb la irrupció en el partit de la metralleta Víctor Moreno, màxim anotador del Bàsquet Girona amb 25 punts. Per part gironina Sàbat ha acabat amb 18 i Hester i Dijkstra amb 14, i entre els locals DeAngelo Hailey s’ha enfilat fins als 27. El triomf permet als gironins mantenir-se com a líder i únic equip imbatut.

Després d’una primera meitat en què no s’ha trobat cap element de desequilibri per part de tots dos equips –ni tan sols Hester, que només ha anotat 2 dels primers 25 punts gironins– el Villarrobledo ha aconseguit fer circular més bé la pilota i ha obert un mínim forat (38-33, 17’). Però la resposta del Girona ha estat letal, i no vista fins aquell moment: quatre triples consecutius sense error, tres de Moreno i un de Sàbat –en contraatac–, però canviar el signe del partit (0-12 i 38-45) just agafant el camí del vestidor, amb 7/11 triples.

El recital de Moreno i els triples han continuat en el tercer quart. Els gironins han agafat de seguida 10 punts i els han mantingut amb ofici i rebot. En l’últim tram, amb Sàbat i Moreno agafant aire, s’ha arribat als 14 d’avantatge (58-72) i 27 punts en el quart.

En l’últim període ha respost DeAngelo Hailey que, des del triple, ha impulsat el seu equip (68-74) i ha obligat Formento a demanar un temps mort a 6:14 del final. En els 23 segons posteriors el Bàsquet Girona ha tornat a posar les coses en ordre: una falta antiesportiva i una tècnica li han donat tres tirs lliures i una possessió, que s’han traduït en un 68-79 que, malgrat Hailey, els gironins han fet valer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)