FEB

Loyd, al rescat de l’Avenida

Bàsquet. Lliga Femenina. La reaparició de la nord-americana, clau perquè les de Salamanca salvin el lideratge (61-58)

Dos triples seguits de la bescanonina Queralt Casas van fer trontollar el Würzburg (59-58) quan quedava 1:04 perquè acabés el partit de l’Avenida contra el València, l’últim que faltava ahir al vespre per completar la jornada de la Lliga Femenina. Després les jugadores del València no van tancar l’últim rebot i van permetre a les locals sentenciar el partit amb tirs lliures de Hayes i Gil (61-58).

Les de Salamanca mantenen el lideratge al davant de l’Spar Citylift gràcies a la millor diferència de punts. Les de Miguel Ángel Ortega difícilment haurien tombat les valencianes si no haguessin disposat de la millor versió de l’escorta internacional dels EUA Jewell Loyd, que jugava el seu primer partit de lliga després que es lesionés abans de començar la temporada. Loyd (19 punts) va anotar 3 de 5 triples i 4 de 5 tirs de dos. La recuperació de la jugadora exterior és la millor notícia per a Ortega. La temporada passada la jugadora d’Illinois ja va demostrar en pocs partits ser la jugadora de més talent del campionat i el club de Salamanca va haver de fer un gran esforç econòmic per retenir-la.

El retorn de la jugadora probablement farà que perdi protagonisme Andrea Vilaró, que ahir es va quedar sense anotar en 9 minuts de joc. Sílvia Domínguez, en canvi, va ser la de sempre: 10 punts i 4 assistències.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)