FCBQ

El Fornells diu que li era impossible ajornar el partit contra el Bisbal

Territorial. El club baix-empordanès va aconseguir ajornar tots els partits com a protesta per la sentència menys el del femení sub-25

El coordinador de l’AE Fornells, Xavi Pell, ha respost a la queixa que va fer pública el Bisbal per no haver pogut ajornar el partit de dissabte de la lliga territorial femenina com a acte de protesta contra la sentència. “Ens és materialment impossible tenir una pista reglamentària disponible entre setmana perquè la compartim molts equips, tot i que entenem la seva posició i, de fet, ens vam posar d’acord per ajornar el partit del júnior B contra ells mateixos”, assenyala Pell, que admet que algunes jugadores s’han sentit dolgudes per aquesta situació.

“El nostre president és de Junts x Catalunya i l’entrenadora, d’ERC; compartim la mateixa causa però la federació no ens obligava a aturar la competició, només ho havíem de fer si el govern català ho recomanava; en aquest sentit el comunicat és molt clar”, hi afegeix el coordinador. Els àrbitres van donar el partit com a guanyat al Fornells, ja que el Bisbal no es va presentar. L’equip baix-empordanès va ajornar tots els partits del club de mutu acord, amb l’excepció del de l’equip femení sub-25.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)