Més bàsquet

El Baxi Manresa encaixa la primera derrota a la Champions League

Bàsquet. El conjunt bagenc ha perdut clarament a la pista de l’Estrasburg (81-63)

Després de dues victòries al Nou Congost, la primera sortida del Baxi Manresa a la Champions League ha acabat amb una clara derrota a la pista de l’Estrasburg (81-63). El conjunt bagenc ha anat sempre a remolc de l’equip alsacià, que s’ha mostrat superior en totes les facetes del joc.

Després d’un primer quart equilibrat (15-14), el Manresa ha sortit adormit en el segon i ha facilitat la feina a l’Estrasburg, que amb un parcial de 13-0 ha ampliat les diferències fins als 14 punts (28-14). El conjunt bagenc fallava cistelles fàcils i ni el temps mort demanat per Pedro Martínez ha servit per reaccionar. Un tir lliure de Jordan Davies ha acabat amb la sequera manresana, que ha estat més de 7 minuts sense anotar. A partir d’aquí, hi hagut intercanvi de cistelles fins arribar a l’equador amb un resultat de 38-25.

L’Estrasburg ha mantingut el control del ritme de joc durant el tercer quart (53-39) i l’esperada reacció del Manresa no ha arribat fins a l’últim període. Frankie Ferrari, molt desencertat en el seu debut en la competició. ha anotat dos triples consecutius, i una cistella de Ryan Toolson i dos tirs lliures de Juampi Vaulet han rubricat un parcial inicial de 2-10. El Manresa s’apropava a només 6 punts (55-49) i generava dubtes a l’Estrasburg, que tampoc passa per un bon moment a la lliga francesa. El temps mort de Vincent Collet i un triple de Gabe York han aturat la remuntada bagenca i han encarrilat la victòria de l’Estrasburg, que en els últims minuts ha ampliat la diferència fins als 20 punts (78-58).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)