Més bàsquet

El Baxi Manresa trenca la imbatibilitat del Türk Telekom (80-75)

Bàsquet.

El Baxi Manresa ha donat una lliçó de caràcter i ha trencat la imbatibilitat en la Champions League del Türk Telekom, que arribava al Nou Congost amb 3/3 i l’aureola d’equip amb aspiracions de jugar la final a quatre. el Manresa duma el tercer triomf en tres jornades i manté la inexpugnabilitat de la seva pista (3/3) gràcies a la seva perseverança després d’haver anat a remolc del talent i els recursos ofensius del rival durant molts minuts. Els de Pedro Martínez perdien al final del primer quart (13-18) i també a la mitja part (34-39) fins que han començat a intimidar el rival amb una defensa excel·lent i han sabut resoldre el partit en un darrer tram en què els tirs lliures i la direcció de Ferrari han estat vitals. El base nord-americà ha acabat amb 19 punts. Toolson també ha estat clau amb 19 punts i Jou n’ha fet 10, amb 3/5 en triples. Per part turca, han destacat Baygül (20) i Hunter (15).