Eurolliga

Mirotic apunta cap a Madrid

Bàsquet. Envia un missatge directe als que l’acusen de liderar un complot al Palau contra Pesic

El Barça afronta aquesta tarda el segon dels tres desplaçaments seguits en l’Eurolliga a Kaunas (19.00 h), una de les pistes europees més complicades. La següent parada serà Madrid, on en els últims dies s’ha intentat posar en evidència una presumpta crisi en l’equip de Pesic. Segons una informació de Marca, que altres mitjans van difondre –també usuaris de Twitter–, Nikola Mirotic seria el líder d’una conspiració d’alguns jugadors, farts dels mètodes de Pesic, per fer caure l’entrenador serbi, una institució, d’altra banda, dins el bàsquet mundial. El pivot montenegrí, antic jugador del Real Madrid, no ha volgut passar per alt aquestes informacions i n’ha fet la seva pròpia valoració: “Estic en el Barça i molta gent no ho ha assumit, i això els fa mal, no crec que ho superin.”

Mirotic té clar que l’equip està en una bona línia. “Només cal mirar el nostre balanç per veure que l’equip està en el bon camí; altra gent pretén observar les mirades entre nosaltres i coses així. Després opinen i escriuen el que volen. Nosaltres el que hem de fer és parlar a la pista guanyant partits.”

En les últimes setmanes alguna esbroncada de Pesic als jugadors –res que no hagi fet en temporades anteriors– ha estat interpretada com una crisi de confiança entre les dues bandes.

Torna Pau Ribas

Després d’un grapat de lesions –l’última la de Víctor Claver– l’equip blaugrana recupera per al desplaçament a Kaunas Pau Ribas, que després del mundial encara no ha pogut jugar cap partit. Un reforç exterior molt benvingut.

EL PROTAGONISTA

Estic en el Barça, i hi ha gent molt fotuda, que no ho ha superat ni ho farà en tota la seva vida.
Nikola Mirotic
JUGADOR DEL BARÇA
18 equips
sense propera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)