Eurolliga

El Barça no està a l’alçada a Madrid (86-76)

Eurolliga.Ha arribat a perdre de 20 punts (37-17) i tot i capgirar la situació (46-50) ha estat dominat

El Barça continua al capdavant de la classificació tot i perdre a la pista del Madrid (86-76) perquè el Milà també ha punxat a la pista del Khimki. Els de Pesic no han tingut el dia des del salt inicial i han trobat a faltar dos dels seus referents com són Davies (0 punts) i Higgins (2/12 tirs de camp). Mirotic ha fet 19 punts però no ha anotat en tot l’últim quart.

El partit ha tingut dues cares molt diferenciades en el primer temps. Els blancs, amb un Randolph imparable i Campazzo dominant el ritme, ha desbordat totalment el Barça que s’ha vist impotent per frenar l’encert blanc al primer quart (9/12 de 2, 2/4 triple i 8/9 lliures). La sopresa al Wizink Center era total amb 20 punts a sota del Barça (37-17). Però l’entrada a pista de Delaney ha fet explotar els seus amb tres triples seguits. També ha coincidit amb l’entrada de Ribas, que debutava aquest curs després d’estar lesionat. Juntament amb Oriola i sobretot Kuric (8 punts) han tingut els millors minuts d’intensitat mentre Tomic castigava dins la pintura (11 punts). La remuntada era un fet amb un parcial de 0-18 ().

El segon temps ha arrencat amb un 11-0 de sortida (59-50) provocant el temps mort de Pesic. Els blaugrana han anat tot aquest tercer període a remolc dels blancs. La renda s’ha mantingut fins al final del matx. A 1:30 minut pel final s’ha produït la jugada polèmica amb tècnica a Tavares per menysprear Higgins després de fer-li un tap i l’antiesportiva del nord-americà. Allà s’ha acabat el clàssic (84-72)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)