ACB

Primer exhibició i després patiment

ACB. El Joventut domina de vint punts el Tenerife, però s’arriba a un final d’infart; cinquè triomf seguit i ja és quart

No hi ha qui els aturi. El Joventut ja és quart a l’ACB després d’encadenar la cinquena victòria seguida i infligir el primer revés fora de casa al Tenerife. El matx va ser boig perquè la Penya dominava de vint punts (67-47), en cap moment els canaris van anar al davant, però tot i així es va arribar als últims vuit segons amb 75-73. Després d’una remuntada amb Huertas i Shermadini –dos jugadors a qui la Penya va fer oferta a l’estiu– van liderar els seus per aixecar el partit contra una Penya que havia abaixat les revolucions. Omic i Ventura van fallar quatre lliures a 17 segons del final i sort que Harangody, a vuit segons, va anotar per sentenciar. La Penya continua en ratxa i cada vegada amb més públic al Palau.

El matx va començar amb una sortida explosiva de la Penya (10-0). Duran va situar López-Arostegui sobre Huertas per no deixar-li generar joc d’atac. I els canaris van quedar neutralitzats perquè el brasiler tampoc va poder generar per a Shermadini (dos punts en el descans). La Penya va anar al vestidor deixant el rival en 26 punts (35-26).

Lesió de López-Arostegui

El de Guetxo, clau els últims partits, es va fer un cop que no el va deixar tornar a pista i és dubte per jugar a la pista del Darussafaka dimecres. Però tot i així, contagiats per l’energia del debutant Buford, la Penya, amb un gran joc col·lectiu, semblava trencar el matx (67-47). Però el lamentable arbitratge de Calatrava, Serrano i Rial que va encendre tothom, juntament amb el retorn de la millor versió de Shermadini (18 punts en la segona meitat), de Huertas i de Salin hi van posar emoció.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)