FEB

Graham (Girona), a punt

LEB Plata. El nou jugador va completar ahir el primer entrenament amb l’equip i dissabte debutarà a Fontajau contra la Roda

L’aler nord-americà Herbert Graham (1m96, 26 anys) va completar ahir el primer entrenament amb el Bàsquet Girona abans de debutar dissabte vinent a Fontajau (19.00 h) contra la Roda. Graham ha jugat la primera part de la temporada (8 partits) en els Cañeros del Este, de la lliga dominicana, on ha fet una mitjana de 15 punts, 3,6 rebots i 1,6 assistències. La seva única experiència a Europa va ser a Romania (Dinamo de Bucarest).

Graham ajudarà en la rotació exterior d’Àlex Formento, que només té un jugador especialista en la posició de 3, el badaloní Gerard Sevillano. Víctor Moreno i Maxi Esteban són tiradors purs i Antonio Hester ha jugat tota la primera part de la temporada de pivot baix o fins i tot de center. Un dels primers reptes del jugador serà la final de la LEB Plata, el dia 28.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)