Eurolliga

Infranquejable Arena Mytishchi

Eurolliga. El Barça visita Khimki, on no ha guanyat ningú, i hi han caigut el Maccabi, el Baskonia, el PAO i el Milà

18 equips

amb propera

El Barça visita aquesta tarda (18 h DAZN) la complicadíssima pista del Khimki, l’Arena Mytishchi, on han caigut ja tots els equips que l’han visitat: Maccabi Tel Aviv, Armani Milà, Panathinaikòs i Baskonia. L’equip que dirigeix el mític exjugador Rimas Kurtinaitis està jugant a un nivell espectacular, com ho demostra el fet, també, que en la lliga interna, la VTB, és líder i es mostra intractable, amb un balanç de 9-0, mentre que els seus rivals directes estan ensopegant, com és el cas del CSKA (6-2), l’Unics Kazan (5-4) o el Zenit (4-5).

L’expedició blaugrana va marxar ahir al migdia cap a Moscou, on va aterrar a la tarda abans d’anar a l’hotel de concentració. El tècnic Svetislav Pesic s’ha endut fins a tretze jugadors; ha recuperat Àlex Abrines, que havia estat baixa contra el Tenerife, i també el jove Leandro Bolmaro, que ja va tornar a jugar a l’ACB.

Talent, talent i talent

Si alguna cosa està demostrant aquest Khimki és que té una plantilla amb molts jugadors top a Europa. El seu gran referent torna a ser, com és habitual, Alexei Shved, que assegura 19,3 punts per partit a l’equip que entrena Rimas Kurtinaitis i que és un dels màxims anotadors de la competició. Actualment el Khimki té un balanç de 6-5 i té a les seves files jugadors de gran nivell com l’ex-Baskonia Timma (14,4 punts), Devin Booker (12,4 punts i 4,6 rebots), Anthony Gill (10,3 punts i 5,6 rebots) o el suec ex-NBA Jonas Jerebko (9,5). A més, completa la gran plantilla amb jugadors amb experiència i caràcter, com són Stefan Jovic (4,7 assistències), Dairis Bertans, Jeremy Evans, Chris Kramer o els veterans i l’històric Serguei Monia, Serguei Karasev o Viatxeslav Zaitsev.

El Barça, després del revés que va rebre contra el CSKA la setmana passada, quan va perdre de 29 punts al Palau Blaugrana, intentarà redreçar el rumb per continuar enganxat a les primeres posicions. Svetislav Pesic és conscient del potencial que té el Khimki: “Poden guanyar a qualsevol equip d’Europa, tenen una plantilla amb experiència, una plantilla increïble, i estan demostrant que des que han recuperat els jugadors que tenien lesionats estan a un nivell molt alt i són clars candidats a arribar a la final a quatre de l’Eurolliga.”

LA PRÈVIA

Poden guanyar a qualsevol d’Europa, tenen una plantilla amb experiència, una plantilla increïble
Svetislav Pesic
Han recuperat els lesionats que tenien i això els ha donat la continuïtat que els faltava
Malcom Delaney

Plaza demana calma per Twitter

Ahir es va estendre en el món del bàsquet el comentari que el tècnic Joan Plaza es jugaria el lloc en el partit que avui disputarà el seu equip, el Zenit, contra el Villeurbanne. El tècnic català, però, hi va sortir al pas i va posar aquest missatge a Twitter: “Gràcies per haver-vos preocupat, però res de res, i un pas enrere ni per agafar embranzida.” Vaig créixer a Barcelona, vaig viure a Madrid i Andalusia, i a Kaunas em vaig foguejar! O sigui, que experiència duríssima però... viu, molt viu!” El seu equip només ha guanyat un partit a casa entre Eurolliga i VTB.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)