Eurocopa

Preocupant Penya a Ljubljana (103-81)

Eurocopa. Els verd-i-negres han arribat a perdre de 33 punts al tercer quart (73-40)

La Penya ha preocupat molt en la seva derrota a la pista del Cedevita Olimpija Ljubljana en un partit on els eslovens no s’hi jugaven res i on el Joventut no ha estat a l’alçada (103-81). Amb la derrota i el triomf de l’Unics els verd-i-negres han acabat quarts i jugaran el Top16 en un grup complicat amb els ACB Unicaja i MoraBanc.

El Joventut ha començat dominant gràcies a Prepelic que ha anotat 10 punts pràcticament consecutius (18-21). Però la Penya ha deixat de defensar i de ser agressiu i el Cedevita ha entrat dins el matx amb Muric fent un recital (14 punts). A més, s’ha afegit a la festa l’exBarça Blazic que amb dos triples ha llançat els seus per posar la Penya contra les cordes (51-36).

Al segon temps els verd-i-negres han sortit tan adormits que han encaixat 22 punts als primers quatre minuts on ha viscut un repàs en tota regla. El partit ha quedat sentenciat ràpidament (73-40) i tot i quedar 16 minuts per jugar-se han estat de pur tràmit. La Penya ha estat capaç d’eixugar 16 punts de renda amb quatre joves del planter -Dimitrijevic, Ventura, López-Arostegui i Parra- juntament amb Kanter.