NBA

Lesió de Ricky Rubio per una relliscada a la pista dels Lakers

Bàsquet. NBA. El base dels Suns s’ha fet mal al maluc de la cama dreta i, al vestidor de l’Staples Center, ha dit que no sap si podrà jugar el següent partit

Ricky Rubio s’ha lesionat el maluc de la cama dreta en el partit que jugava aquesta matinada amb els Phoenix Suns, a l’Staples Center contra Los Angeles Lakers. El base del Masnou s’ha hagut de retirar als vestidors quan faltaven 4:09 per acabar el partit, que acabaria amb triomf local per 117-107 amb triple doble de Lebron James, i duia 6 punts en 26 minuts.

Rubio ha relliscat en una acció defensiva, després de trepitjar una zona del parquet en què el peu esquerre i posteriorment la cama s’han desequilibrat fins el punt que el base s’ha obert de cames sobre ell mateix.

La zona en què el base ha caigut és la mateixa en què moments abans Anthony Davis havia caigut i que, presumiblement, no s’hauria assecat bé.

Al mateix vestidor de l’Staples Center, Ricky ha dit que no sap si podrà jugar el següent partit dels Suns, aquest divendres contra els Knicks.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)